ZUURSTOFBEHANDELING

De huid is het grootste orgaan van het lichaam en speelt een belangrijke rol in ons immuunsysteem. Door invloeden van buitenaf en onze leefgewoonten krijgt de huid voortdurend veel te verwerken. Het is niet verwonderlijk dat de huid een van de eerste organen is waarop de tand des tijds en een ongezonde leefwijze zichtbaar worden.

Wie er mooi wil uitzien, moet de huid dus goed verzorgen.

Zuurstof beschermt de menselijke cellen tegen vroegtijdige veroudering en degeneratie. Al vanaf ons dertigste levensjaar wordt de zuurstoftoevoer naar de huid duidelijk slechter en verliest dit orgaan in sommige gevallen zelfs 65 procent van het zuurstofgehalte. Een gering zuurstofgehalte belemmert de stofwisseling tussen de cellen en bevordert het verouderingsproces dat extra wordt versneld door slechte levensgewoonten, zoals stress, nicotine- en alcoholgebruik en te weinig lichaamsbeweging in de frisse lucht.

Zuurstof is primair verantwoordelijk voor de gezondheid en het behoud van de celstructuur in het menselijk lichaam. Voldoende zuurstof met een goede kwaliteit zorgt ervoor dat zich collageen vormt en versterkt de elastinevezels van de huid. Zuurstof verbetert de doorbloeding. Als zuurstof direct in de huid wordt ingebracht, ontstaat er in het weefsel en de cellen een zeer gerichte doorstroming. De conditie van de huid verbetert daardoor onmiddellijk en voor langere tijd.

Zuurstof die in de huid doordringt, beschermt niet alleen tegen de vrije radicalen, maar versterkt ook het afweermechanisme tegen bacteriën en kan daarom gericht en effectief worden gebruikt tegen acne, pukkels, puistjes, littekens, rimpels en pigmentverkleuringen. Zuurstof behoedt de cellen tegen vroegtijdige degeneratie en verbetert de elasticiteit door een netwerk van collageen en elastine.

Om te kunnen regenereren is de energiehuishouding in de huid belangrijk. Zuurstof is een onmisbaar element om in de huid voedingsstoffen in energie om te zetten.

Doormiddel van een zuurstofbehandeling kunnen uitgekiende complexen van werkzame stoffen in de diepere huidlagen doordringen en samen met de zuurstof hun vitaliserende kracht ontplooien.

Behandeling:

Met behulp van een speciale ‘oxygun’ worden de werkstoffen onder hoge druk met 94% zuivere zuurstof op het gezicht aangebracht. De natuurlijke bestanddelen dringen pijnloos en zeer effectief door tot in de diepste lagen van de huid.

Resultaat:

Reeds na één behandeling van ongeveer een uur is het resultaat al verbluffend. Vijf behandelingen met tussenpozen van een week zullen tot het beste resultaat leiden. De huid wordt prachtig mooi van structuur, voller, steviger en frisser. Om dit resultaat te behouden wordt eens per vijf of zes weken een nabehandeling geadviseerd.

Werkzame stoffen en producten:

De werkstoffen,  samengesteld uit plantaardige en lichaamseigen bestanddelen bevatten evenals de 100% natuurlijke producten van Decléor geen chemische emulgatoren en zijn geur- en kleurstofvrij.