HOTSTONEMASSAGE

Massage is ontspannend voor je lichaam en je geest. Dus goed als je pijnlijke en gespannen spieren hebt, klachten die met spanning te maken hebben of als het gewoon druk of spannend in je leven is.
Je hoeft niet iets te mankeren of een hoger doel te hebben om je te laten masseren. Jezelf (laten) verwennen is ook een goede reden! Massage is voor iedereen. Even een moment voor je zelf, aandacht voor je lichaam, een warm contact. De Grieken en Romeinen gebruikten in hun badhuizen stenen om elkaar mee te masseren en om spierpijn, ongemakken en kwetsuren te laten afnemen. Een Hotstonemassage is een massage met behulp van gladgeslepen basaltstenen die het vermogen hebben om warmte langdurig vast te houden. Zo om en nabij de 45 graden. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen of voorkeur gebruikt Adele een geheel eigen combinatie van massagetechnieken, waaronder shiatsu en lymfedrainage.
Ontspanning staat echter altijd centraal.

Eerst wordt er een aantal stenen op en naast u neergelegd. Deze stenen laten het lichaam wennen aan de warmte en geven ontspanning. Vervolgens wordt het lichaam ingemasseerd met olie om de stenen goed te laten glijden over de huid. De massage bestaat voornamelijk uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen.
Een hotstonemassage draagt bij aan een positief zelfherstel van het lichaam. Het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam meer in balans brengen.

U kunt al een vol uur genieten van een hotstonemassage voor 65 euro. En wilt u eens iets speciaals geven? Denk dan aan een cadeaubon voor zon heerlijke massage.